LEGO The Simpsons

LEGO The Simpsons - Byggsatser av Kwik-E-Mart och Simpsons husLEGO The Simpsons kom 2014 och är förstås baserat på omåttligt populära tv-serien med samma namn. Temat skapades för att uppmärksamma att The Simpsons fyllde 25 år. LEGO-serien inkluderar samtliga figurer från tv-programmet samt en byggsats av Simpsons-huset och närköpet Kwik-E-Mart.

LEGO The Simpsons kan betraktas som en underkategori till serien Minifigures som LEGO släppte 2010. Minifigures produceras än idag och består av LEGO-figurer med annorlunda utseenden.

The Simpsons – Barnprogram sedan 1989

De flesta som var unga på 80- och 90-talet känner förmodligen till den tecknade tv-serien The Simpsons. Här får man bekanta sig med en amerikansk familj bestående av Homer, Marge, Bart, Lisa och Maggie. Homer är familjens överhuvud men besitter inte alltid en vuxen persons egenskaper.

Trots att det har gått över 25 år sedan serien visades första gången så har karaktärerna inte åldrats, det är förstås charmen med tecknade serier. Livet i Springfield är rätt så spännande, åtminstone blir det roligare då Homer får nya idéer och förverkligar dessa.

De produkter vi kan erbjuda inom LEGO The Simpsons hittar du här på sidan. Byggsatserna av både Simpsons hus och butiken Kwik-E-Mart består av fler än 2000 delar och inkluderar alla relevanta fordon och figurer.