LEGO The Angry Birds

LEGO The Angry Birds - De arga fåglarna i LEGOI början av april månad 2016 släpptes de efterlängtade produkterna i serien LEGO The Angry Birds. Temat hämtar inspiration från det framgångsrika mobilspelet Angry Birds som konstruerades av det finländska företaget Rovio.

I dagens läge finns det 6 stycken olika byggsatser i serien med allt från slott till piratskepp. Flera av byggsatserna har försetts med smarta lösningar som gör att man kan skjuta iväg figurerna precis som i spelet. Det här är dessutom den första serien som inte inkluderar traditionella LEGO-figurer, de är istället formade att efterlikna spelets figurer.

Attackera från ovan eller från marknivå

En av de större byggsatserna i serien är griskungens slott – King Pig’s Castle. För att slå ut vakterna och ta sig in i slottet krävs det både list och träffsäkerhet. En annan av de större konstruktionerna är grisarnas piratskepp som är försett med både fångstnät och stora rivningskulor.

Byggsatsen Piggy Car Escape innehåller ett flygplan med en av argaste grisarna, kanske lyckas du slå ut grisen med hjälp av katapulten på marken? De modeller vi hittar inom LEGO The Angry Birds finner du på den här sidan.